HALUATKO kotisivut, joista voit olla ylpeä?

Kiitos, että klikkasit. Olen DigiJuulia, uusi ystäväsi. 

Voit lopettaa koodaajan, sisällöntuottajan, copywriterin ja graafikon etsimisen. Ja digimarkkinointisi sparraajan.

Autan sinua kirkastamaan verkkonäkyvyytesi, brändisi ja konseptisi 60+ toteutetun projektin kokemuksella. 

Täyden palvelun verkkosivujen lisäksi saat halutessasi myös oman äänen.

Kumppaniverkoston kautta hoituvat valo- ja videokuvaukset sekä suurempikin some-apu.

 
 

OLEn

kotisivut-yritykselle.png
 

+ Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntarjoaja

 

DIGIJUULIA-KOTISIVUPAKETIT

alkaen

 
 

KULUTON OSAMAKSU MAHDOLLINEN KAIKKIIN PAKETTEIHIN.

ALV 24%

 

SINUN KOTISIVUPAKETTISI?

Se voi olla myös jotain suuntaa antavien esimerkkipakettien väliltä.

Lopullisen kokonaishinnan lasken tarjoukseesi sivustosi laajuuden ja muiden tarpeidesi mukaan. 

 
Kotisivut_yritykselle_Squarespace.jpg

KOTISIVUJESI KIINTEÄT KUSTANNUKSET

SQUARESPACE ALL-IN-ONE | 1. vuosi 163,20 €

Ensimmäisen vuoden hinta sisältää DigiJuulian alennuksen -20% normaalihinnasta. Jatkossa 222 eur / vuosi.

VUOSIMAKSU SISÄLTÄÄ MM.:

• Google-ystävällisen, markkinoiden kehittyneimmän responsiivisen verkkosivuteknologian

• rajattoman palvelintilan

• huolettomuuden eli täyden teknisen ylläpidon

• huipputason suojauksen, myös SSL

• oman .com tai .net -verkkotunnuksen (.fi-domain erikseen)

• yhden verkkotunnuksesi mukaisen GSuite-sähköpostitilin 1. vuodeksi

Alv 0. Ei piilokuluja tai lisämaksuja teknisistä päivityksistä.

 
 
 

VERKKOKAUPAT

Konsultoin mielelläni maksutta ja autan etsimään parhaan vaihtoehdon verkkokaupallesi - työkalut, hinta ja kiinteät kustannukset määräytyvät tarpeidesi mukaan. 

VERKKOSIVUSTOSI YLLÄPITO

Teknisiä päivityksiä käyttämissäni verkkosivualustoissa ei tarvita lainkaan.

Sivustosi sisällön päivittämisen voit hoitaa itse tai jättää minun huolekseni - sinä valitset. Tarjoan Squarespace-kotisivujen tai Shopify-verkkokaupan sisältöpäivityspalvelun ja/tai henkilökohtaisen sisältöpäivitysopastuksen kohtuuhintaan.

JutellaanKO?

Et sitoudu mihinkään tai joudu postituslistoille.

 
Laadukkaat_DigiJuulia_nettisivut_kotisivut_yritykselle.png
 

ONNELLISIA ASIAKKAITANI

KLIKKAA JA TUTUSTU REFERENSSISIVUSTOIHIN UUDESSA IKKUNASSA

SQUARESPACE-KOTISIVUSTOJA

lkslaajennus.fi

Lapin keskussairaalan laajennushankkeen verkkosivusto tarjoaa ajantasaiset tiedot hankkeesta sekä rakennusprojektin etenemisestä.

Meille oli hankkeena tärkeää löytää paikallinen toimija toteuttamaan verkkosivumme ja DigiJuulia erottui edukseen laadukkailla esimerkki-sivuillaan, palvelun laajuudella ja joustavalla yhteydenpidollaan. Sivumme valmistuivat aikataulussa ja pystyimme koko prosessin ajan vaikuttamaan sisältöön, ulkonäköön ja toimintoihin. Toiveitamme kuultiin ja saimme valtavan rakennushankkeemme ympärille yksinkertaiset ja kutsuvat kotisivut, joilta löytyy kaikki oleellinen tieto oikeista paikoista! Ja mikä parasta: sivuja on äärimmäisen helppo päivittää ja käyttää itsekin, ja ongelmatilanteissa Saijalta saa todella nopeasti apua ja vinkkejä.
— Jenny Siivola, palvelumuotoilija | ITU-hanke
 

mamabreikki.fi

Mamabreikki on mielen voimatyökaluja tarjoava verkkopalvelu äideille. Sivustolle toteutettu myös ladattava Onnellisen odottajan kuukausikalenteri.

Heti ensimmäisessä puhelussa kävi selväksi, että Saija on oikea tekijä Mamabreikin sivustolle. Hän pystyi hämmästyttävän nopeasti saamaan idean ytimestä kiinni. Asenne ja asiakaspalvelu kuulosti olevan kohdillaan ja näin jälkikäteen voin vain todeta, että intuitioni piti täysin paikkansa.
Toivoin saavani hyvännäköiset kotisivut, mutta sain paljon enemmän. Saija ei tyytynyt toteuttamaan vain visuaalista ja teknistä kokonaisuutta, vaan hänen oivaltavat kysymyksensä ja aito kiinnostus asiakkaan tavoitteeseen kirkastivat brändiä ja toivat selkeyttä strategisiin valintoihin.
Odotukseni ylittyivät. Yhteistyö oli mutkatonta ja nopeaa.
Ammatillisuus ja inhimillisyys kulkevat Saijan tekemisessä käsi kädessä. Se on yhdistelmä, joka nostaa palvelun aivan omalle levelille.
Mamabreikki on lyhyessä ajassa löytänyt yleisönsä ja herättänyt paljon kiinnostusta. Koska palvelu perustuu täysin DigiJuulian toteuttamaan sivustoon, on hyöty ilmeinen. Mamabreikin sivut ovat toimineet moitteettomasti.
— Karoliina Beckman | Mamabreikki
 

kaunistapintaa.fi

Pintaremontoinnin intohimoinen ammattilainen Eeva Kajan luo kauniita pintoja Hämeenlinnassa ja koko eteläisessä Suomessa kaikenlaisiin kohteisiin.

 

kiviojanhelmi.fi

Maaseutumatkailuyritys Kiviojan Helmi Tampereen Teiskossa tarjoaa upeat puitteet juhliin ja kokouksiin. Asiakkaan vanha logo päivitettiin samalla.

Saija teki meille ihanat kotisivut, joita moni muukin on ihastellut. Asiakaspalvelu on loistavaa ja se taito, jolla hän sai esiin juuri oikean tunnelman. Vahva suositus!
— Tuija Keskinen | Kiviojan Helmi
 

smartadvice.fi

Smart Advice auttaa järjestämään kansainväliset vienti- ja tuontikuljetukset sekä logistiikan - sujuvasti ja kustannustehokkaasti. Kaksikielinen animoitu sivusto.

Löysin DigiJuulian suosituksen perusteella ja olen todella tyytyväinen yhteistyöhön. Arvostan henkilökohtaista palvelua ja sitä, että yhteistyökumppani on aidosti kiinnostunut yhteisestä projektistamme. Mielestäni Saija onnistui hienosti luomaan ”minun näköiseni” kotisivut ja ne ovatkin saaneet paljon erinomaista palautetta!
— Heli Lötjönen | Smart Advice
 

sports-entertainment.tech

Global Sports & Entertainment Technologies toimii kansainvälisesti ja tarjoaa uusia tekoälyyn ja huipputeknologiaan perustuvia kasvun työkaluja tapahtumajärjestäjille.

 

porokello.fi

Porokello-sovellus varoittaa korkeasta porokolaririskistä. Kaksikielinen sivusto tarjoaa mm. toimintaohjeet porokolaritilanteessa ja reaaliaikaiset porovaroitukset. Logo ja graafinen ohjeistus olivat asiakkaalla valmiina.

 

luovasolution.fi

Katja Hämäläinen on helsinkiläinen työyhteisövalmentaja. Logo ja värimaailma olivat asiakkaalla valmiina.

 

keltainenkeinu.fi

Terapeutti Päivi Eskola tarjoaa ratkaisukeskeistä terapiaa sekä luovia terapiamenetelmiä, työnohjausta ja työpajoja Kouvolassa, Kuusankoskella. “Haluan antaa vauhtia keinullesi, jotta näet pidemmälle, olosi kevenee, lennät.”

Valitsin Saijan yritykseni sivujen tekijäksi, koska keskusteluissamme tuntui, että puhuimme “samaa kieltä” ja että hän oli kiinnostunut juuri minun yrityksestäni.
Toivoin, että pystyisimme kommunikoimaan niin, että sivuista tulisi minun näköiseni ja niistä välittyisi katsojalle kaikki oleellinen tieto. Mielestäni tämä toive toteutui. Opin teknisiä asioita ja mainonnan perusjuttuja sekä tapaa, miten lähestyä asiakasta - sanavalintoja, kirjoitustyyliä jne.
Kotisivujani on kovasti kehuttu ja ihmiset ovat niiden ansiosta löytäneet yritykseni paremmin.
Mielestäni DigiJuulia tarjoaa räätälöityä ja yksilöllistä palvelua, jossa huomioidaan yritysasiakkaan toiveet. Valmiit kotisivut tuovat yrityksen lähelle asiakkaita ja tekevät yhteydenoton helpoksi.
— Päivi Eskola | Keltainen Keinu
 

kultaseppasannahytonen.com

Kultaseppä ja gemmologi Sanna Hytönen tunnetaan Jyväskylän seudulla paitsi upeista vihkisormuksistaan, myös muista jalometallitöistään. Sannan luomuksia on nähty myös tv:ssä Huutokauppakeisari- ja Satuhäät-ohjelmissa.

Ihanat kotisivut, kiitos!
— Sanna Hytönen
 

sisustussuunnittelujarva.com

Sisustussuunnittelija Irene Jarva suunnittelee kauniita tiloja sekä koteihin että yrityksiin, toimien pääasiassa eteläisessä Suomessa.

DigiJuulian kotisivut olivat houkuttelevat ja ammattimaiset. Keskustelu puhelimessa oli luontevaa ja Saijasta tuli tunne, että hän on aidosti kiinnostunut asiakkaastaan, hän jaksoi vastata kysymyksiin ja kuunnella toiveet mitä haluan omille sivuilleni tulevan. Saijan kanssa oli helppo tehdä minulle minun näköiset kotisivut. Ehdottomasti suosittelisin DigiJuuliaa muillekin.
— Irene Jarva
 

hautaustoimistoautio.fi

Hautaustoimisto Autio on perinteikäs täyden palvelun hautaustoimisto Helsingin Töölössä, ja yksi Suomen Memoria-hautaustoimistoista.

 

arcticskylapland.com

Arctic Sky Lapland tarjoaa retriittejä sekä hyvinvointia tukevia omatoimilomia huikeissa maisemissa Saariselällä. Logo oli asiakkaalla valmiina.

Asiakaslähtöinen lähestymistapa ja todella kattava tarjous tekivät vaikutuksen. Tiesin, mitä voin odottaa saavani. Joustavuus projektin maksussa oli myös tärkeää. Odotin toimivia kotisivuja ilman kovin suurta oman työn määrää. Kaikki haaveeni täyttyivät ja monin paikoin odotukseni ylittyivät. Projekti toteutui sovitussa aikataulussa ja sain riittävästi tietoa välivaiheista sekä luonnoksia hyväksyttäväksi. Yhteistyö oli mielestäni hyvää! Sain myös aivan mahtavan äänilogon.
En osaa asiakkaana ja toisen alan ammattilaisena kuvailla tarpeitani kovin hyvin. Tässä projektissa avainasemassa olikin vastapuolella oleva rautainen ammattilainen, joka tuntee minun alani sekä asiakkaani. Itselle sopivan kumppanin valintaan kannattaa siis panostaa! Osaan myös päivittää pieniä juttuja kotisivulleni ilman, että sekoitan koko sivustoa. Sivuista on tykätty, asiakkaita ohjautuu sivustolle säännöllisesti ja olen saanut hyvää palautetta.
— Minna Kataja | Arctic Sky Lapland
 

birdmusicfinland.com

Musiikkituottaja Pertti Jalonen on musiikin moniottelija ja lahjakkuus. Logo oli asiakkaalla valmiina.

Ensi tapaamisella Saija vaikutti tosi kivalta ja asiansa osaavalta ihmiseltä. Katsoin hänen muiden asiakkaidensa kotisivuja ja ihastuin niissä niiden moderniin tyylikkyyteen, juuri sellaiset sivut halusin omalle yritykselleni.
Odotin yhteistyöltämme hyvää kommunikointia ja ajatusten vaihtoa, ja hyviä vinkkejä sivujen sisällön tuottamisesta - millaista tekstiä on selkeä lukea ja millaisia kuvia kannattaa laittaa. Odotukseni täyttyivät monin kerroin. Sain enemmän mitä odotin ja olin vaikuttunut Saijan osaamisesta.
Kotisivuja tehtiin huolellisesti, ajatuksia pallotellen ja Saija osasi ehdottaa juuri oikeita asioita, jotta sivuista tulee tyylikkäät ja selkeät.
Opin sen, että kannatti kääntyä osaavan ihmisen puoleen. Itse en olisi saanut tehtyä näin hienoja kotisivuja.
Suosittelen ehdottomasti. Saija pitää huolta asiakkaistaan.
Asiakaskontakteja on tullut sivujeni kautta useita, tuotantoapua tarvitsevia musiikintekijöitä.

— Pertti Jalonen
 

sisustusminnak.com

Sisustussuunnittelija Minna Kukkohovi palvelee pääsääntöisesti Oulun alueella ja suunnittelee toimivammaksi ja viihtyisämmäksi tilan kuin tilan.

Kaikki viisi tähteä mitä antaa pystyy. Jos olisi tuhat, antaisin nekin. Saijalla on ilmiömäinen kyky tehdä se, mitä itsekin halusi - nopeasti, iloisesti, kärsivällisesti, sekä ammattitaidolla. Suosittelen läm… ei kun tulisesti!
— Minna Kukkohovi
 

lehtinenvaltteri.com

Valtteri Lehtinen on median moniammattilainen - muun muassa Syke- ja Uusi Päivä -sarjoista sekä useista teatteriproduktioista tuttu näyttelijä sekä juontaja.

Valitsin Saijan kumppanikseni, koska tunsin hänet etukäteen ja tiesin, että kyseessä on sydämellinen ja luotettava ihminen. Lisäksi olin nähnyt Saijan tekemää materiaalia ja sivustoja, jotka vastasivat omaa näkemystäni omasta tulevasta sivustostani, joten luotin hänen kädenjälkeensä.
Odotin yhteistyöltämme raikasta lopputulosta, joka on syntynyt yhteisen ideoinnin ja pallottelun seurauksena.
Odotukseni täyttyivät täysin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!
Projekti sujui mallikkaasti ja sujuvasti. Saija sai ajatuksistani ja toivomastani tyylistä hyvin kiinni. Hän teki toivomuksieni pohjalta ensimmäisen version, jota onnistuneesti kehitti huomioideni ja kommenttieni mukaan. Hänellä oli itsellään tyylikkäitä ja hienoja ideoita, joita en itse ollut osannut edes ajatella. Projekti ja yhteistyö olivat pelkkää plussaa!
Opin matkan varrella, että paras ja helpoin tapa toteuttaa oma visionsa asiassa, jota itse en osaisi tehdä, on antaa taitavan tekijän tehdä se toiveideni mukaan.
Suosittelen Saijan palvelua kaikille! Aion itsekin käyttää hänen palvelujaan jatkossa.
Uudet kotisivuni kokoavat yhteen paikkaan ammattitaitoni sekä työhistoriani ja brändäävät minua tekijänä. Tarkoitus oli luoda sivusto, jolta yleisö ja työnantajat löytävät päivitettyä tietoa tekemisestäni sekä voivat saada yhteyden minuun, ja tavoite onnistui. Saan sivuston kautta työhöni liittyviä yhteydenottoja, minkä lisäksi sivustoa on helppo linkata eteenpäin esimerkiksi työnhakutilanteessa.
— Valtteri Lehtinen
 

valokuvaajatina.com & laplandphotographer.com

Valokuvaaja Tina kuvaa Lapissa ja koko Suomessa. Tinalla on kaksi toisiinsa linkitettyä sivustoa, toinen kotimaan asiakkaille ja toinen englanninkielinen, erityisesti matkailijoille suunnattu. Logo oli asiakkaalla valmiina.

Mutkattomasti sujui yhteistyö ja Saija taikoi minulle upeat nettisivut. Sain mitä toivoin ja niin paljon extraa.
— Tina Lindroos
 

floramoreflowers.com

Floral designer Tanja Lähdeaho tunnetaan pääkaupunkiseudulla muun muassa upeista vihersomistuksistaan eri tapahtumissa, sekä persoonallisten, asiakkaan näköisten kukkateosten luojana.

Olin “epätoivoinen yrittäjä somesuossa”, jonka Saija pelasti erottumaan joukosta. Hän sai herätettyä kukkani ja sivuni puhumaan sillä samalla kielellä, jonka haluan töissäni elävän. Olin kokenut haasteeksi sen miten persoonallisen tekemisen saa elämään verkossa. Saija teki sen. Luki minua, kuten minä luen omia asiakkaitani. Teki juuri niitä samoja “taikoja”, joita minä teen kukkien kielellä.
Muutos yhteydenotoissa oli ihan huikea!
Nyt asiakkaani puhuvat heti samaa kieltä kanssani, ja persoonallisuus näkyy viesteissä.
Entisenä kivijalkakauppiaana oli hankala ajatella näkyvyyttä verkossa, mutta nyt minusta tuntuu että Floramoren sivut jatkavat kivijalkakauppaa modernissa muodossa. Olen siellä läsnä ja näkyvissä 24/7 juttelemassa kanssanne. Tämän Saija sai aikaan.
Joustavuus, rentous ja helppous tulevat Saijasta mieleen heti ensimmäisenä. Suuri, pelottava ja vastenmielinen somepeikko häipyi mielestäni, kun tapasin Saijan. Olin tuskastunut siihen ettei kukaan ymmärrä floristin monimuotoista ammattia niin, että sen saisi elämään verkossa. Mutta Saija sen ymmärsi. Se on merkinnyt kasvua yritykselleni ja pysymistä mukana kilpaillulla alalla, jossa verkkonäkyvyydellä on iso merkitys. Nyt voin keskittyä omaan osaamiseeni ja olla iloinen siitä, että sivuni tukevat tekemistäni. Suosittelisinko DigiJuuliaa? No tottakai, jos haluat oikeasti jonkun, joka tekee digimaailmassa työtä myös sydämellä.
— Tanja Lähdeaho | Floramore
 

VIELÄ MUUTAMAT KOTISIVUT?

 
Laadukkaat_DigiJuulia_nettisivut_kotisivut_yritykselle.png
 
 

rohkilounge.com

rohki. on persoonallinen kampaamo-kauneushoitola, jossa asiakasta palvellaan huikealla ammattitaidolla .

Saija vangitsi nettisivuihin täydellisesti sen mitä minä ja liikkeemme olemme!
— Riikka Di Tolla | rohki.
 

huoneistopiste.com

Huoneistopiste välittää koteja liki 40 vuoden kokemuksella. Logo oli asiakkaalla valmiina.

 

mielenvire.com

Mielenvireen Luovuus Liikkeelle on innovatiivista ja moniammatillista kuvataideterapiaa ikäihmisille.

Odotin rakentavaa ja tukevaa yhteistyötä. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Projektin aikana opin, miten tärkeää on saada kokonaiskuva omasta työstään ja työstää verkkosivut kaikkien katseltavaksi - samalla kasvaa itsetuntemus. Suosittelen DigiJuuliaa.
— Merja Kuusisto
 

+ SHOPIFY-VERKKOKAUPPOJA

 

ihanasina.fi

ihana sinä on helsinkiläisen perheyrityksen uusi kosmetiikkaboxi-konsepti. Helppo tapa tutustua laatukosmetiikkaan - itselle tai lahjaksi. Logo oli asiakkaalla valmiina.

Löysimme DigiJuulian suositusten perusteella FB-ryhmästä.
Odotimme yhteistyöltämme paljon, varsinkin kun itsellämme ei ollut minkäänlaista kokemusta nettisivujen tekemisestä.
Odotukset täyttyivät 110%:sti. Saimme niin kauniit ja toimivat nettisivut, ettemme olisi osanneet edes kuvitella moista. Yhteistyö sujui hyvin ja Saijalla riitti ihanasti kärsivällisyyttä vääntää meille rautalangasta joitain asioita. Olemme oppineet matkan varrella huikeasti asioita, joita emme kyllä olisi itse edes osanneet etsiä.
Sivustoamme on helppo käyttää ja muokata. Meillä ei ole kivijalkakauppaa, joten sivut ovat sekä yrityksemme käyntikortti että kauppa.
Suosittelemme DigiJuuliaa erittäin lämpimästi.
— Maarit Rastas | ihana sinä
 

kinosdesign.com

Kinos Design on taide- vaate- ja sisustustuotteiden brändi Rovaniemeltä. Logo on asiakkaan omaa käsialaa.

Saija oli todellinen löytö - oikea helmi! Hän sai heti kiinni ajatuksistani ja toteutus oli ihanampi kuin koskaan osasin toivoa! Olen super-tyytyväinen - näin hyvää on helppo suositella!
— Kirsi Nordberg | Kinos Design
 

JA PARIT IHANAT PALAUTTEET 

Toimialasi tai kotisivujesi aihe voi olla mikä tahansa.

Henkilöbrändi tai start up. Pieni tai suuri yritys.

Lokaatiosi voi myös olla mikä vaan. Helsinki, Bali, Oulu tai Imatra - homma hoituu.

 
DigiJuulia Ky_personel (1).png

Olen sinua varten

Olen Saija Juulia Aarnio, visuaalinen nörtti.

Intohimoni on tunnetta välittävien verkkosivujen luominen. Kun sivusto aiheuttaa wau-reaktion, olen onnistunut tuplasti.

Luonteeltani olen auttaja.

Haluan siivittää menestystarinaasi täysillä. Kuuntelen sinua herkin korvin. Kyseenalaistan myönteisesti. Kannustan rohkeuteen, uudistumiseen ja kunnianhimoon. Löydän vaihtoehtoja, näen piilossa olevan.

Rakastan uuden oppimista. Imen itseeni web designin ja digimarkkinoinnin uusimmat käänteet säännöllisesti eri kanavissa kansainvälisesti.

Yli 20 vuoden työkokemukseni koostuu mm. liike-elämästä, B2B- ja kuluttaja-asiakkuuksista, asiakaspalvelusta, myynnistä, tapahtumatuottamisesta, markkinoinnista sekä yrittäjyydestä.

Tutkinnot: YO, Markkinointimerkonomi & Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Rentoudun liikkumalla, kokkaamalla tai tuijottamalla instakakkuvideoita.

Paras_verkkokauppa_yritykselle.jpg

MIKSI BUUKKAISIT MUT?


1. SAAT MUTKATTOMAN JA AVOIMEN KUMPPANIN

2. VÄLITÄN MENESTYKSESTÄSI AIDOSTI JA ISOSTI

3. SAAT MARKKINOIDEN KEHITTYNEIMMÄN TEKNOLOGIAN

4. SAAT ERITYISEN ASIANTUNTEMUKSEN

5. SAAT YHDESTÄ OSOITTEESTA KOKO PAKETIN - HUOLETTOMAT JA AMMATTIMAISET KOTISIVUT, SISÄLLÖNTUOTANNON, PALVELUMUOTOILUA, BRÄNDIN KIRKASTUKSEN, SPARRAUSTA - KAIKEN MITÄ TARVITSET LOISTAVAAN VERKKONÄKYVYYTEEN

6. SAAT MAINION HINTA-LAATUSUHTEEN

7. SAAT ALENNUKSEN SQUARESPACE-ALUSTASTA

8. SAAT HALUTESSASI MYÖS KULUTTOMAN OSAMAKSUN

9. LISÄPALVELUNA OMA ÄÄNIMAAILMA!

10. MAHDOLLISUUS HYÖDYNTÄÄ INNOVAATIOSETELIÄ - KYSY LISÄÄ

 
 

ANSAITSET PARASTA

ja siksi luon kotisivusi intuitiivisella, uuden sukupolven all-in-one-alustalla, "verkkosivualustojen iPhonella" Squarespacella.

20 syytä miksi rakastan Squarespacea 

kotisivut-yritykselle.png

Olen kansainvälisen Squarespace-asiantuntijayhteisön jäsen.

Asiakkaanani saat -20% 1. vuosimaksusta sekä erityisen tietotaidon ja joustavamman palvelun.

 
 
 

laadukkaat kuvat tukevat KOTISIVUJESI selkeää sisältöä

Verkkosivujesi kuvien laadun merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Kuvien taso verkossa on tänä päivänä huikea. Ansaitset - ja tarvitset - upeat kuvat. Päämääränämme on siis mahdollisimman korkeatasoiset, ammattilaisen ottamat ja käsittelemät kuvat, sinusta, teistä, asiakkaista, tilanteista, tuotteista, toimitiloista - siitä kaikesta, joka tuo sinut ja yrityksesi lähemmäksi katsojaa, eli potentiaalista asiakastasi. Ammattimaisilla kuvilla luodaan wau-efekti ja tuodaan esiin haluttu tunne.

YRITYSKUVAUS

Saat halutessasi hyvän tarjouksen loistavalta luottokuvaajaltani, joita löytyy usealta paikkakunnalta ympäri Suomen. Jos sinun läheltäsi ei löydy, etsin sellaisen puolestasi.

Henkilökuvat | Kun kyse on oman osaamisen myymisestä, hyvät henkilökuvat ovat oleellinen osa kotisivuja ja henkilöbrändin luomista. Kuvilla saadaan persoona esiin - ihminen, sekä se fiilis, jota haluat välittää. Kuvat kotisivuille voidaan ottaa millaisessa miljöössä tahansa. Autan suunnittelemaan kuvauksesi yhdessä sinun ja kuvaajan kanssa.

Muut kuvat ja videot | Tarkat, tasokkaat, ammattimaiset kuvat tai videot tuotteistasi, toimitilastasi tai palvelustasi luovat positiivisen laatumielikuvan nopeasti ja varmemmin kuin ne tuhatkaan ylistävää sanaa.

KUVITUSKUVAT

Relevantit, tunnetta tukevat ja sivuston visuaalista maailmaa kantavat kuvituskuvat ovat nekin joskus paikallaan. Saat myös sellaiset DigiJuulia-pakettiisi.

 
 
Kotisivut ja nettisivut sekä verkkokaupat_yritykselle.jpg

EN JÄTÄ SINUA YKSIN.

OLEN APUNASI PROJEKTIMME JÄLKEENKIN TARPEESI MUKAAN.

Täyden palvelun nettisivut, kotisivut ja verkkokaupat yritykselle.png

YHTEISTYÖSSÄ MUUN MUASSA

ANNIKA HANHIVAARA graafikko - logot

ROB PATTERSON someguru - pidempiaikaiset somesisällöntuotannot (suomi&englanti)

VALOKUVAAJA TINA valokuvaaja | Rovaniemi

SANNA KROOK valokuvaaja | Oulu

JARI LATOMAA valokuvaaja | Tampere

PEKKA NIEMI valokuvaaja | Helsinki - pk-seutu

MARKUS TORVINEN kuvaukset | Rovaniemi

+ useat muut valokuvaajat ja muut kumppanit ympäri Suomen

 

KOHTI LOISTOA

 
Laadukkaat_DigiJuulia_nettisivut_kotisivut_yritykselle.png